Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1905

Jag går i ditt kvarter
fönstret står öppet

Jag har memorerat din kod
får jag knacka på hos dig?

Jag går i ditt kvarter
fönstret är stängt

jag vill vänta i din port
får jag undra vart du är?

Jag ser dig gå på stan
jag springer

jag springer fram till dig
för jag har något
att
berätta

Jag lämnade mig själv
uppe hos dig

jag minns nog inte vart
men jag undrar
om du
känt
av
mig

Och jag undrar
isåfall
om du vetat
att jag var där

ja, jag undrar
isåfall
varför du inte
har lämnat
tillbaka
mig





Övriga genrer av Felicia försvann
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-24 11:38



Bookmark and Share


  Athanasia
Vackert skrivet :)
2022-07-02

  Gunnar Hilén VIP
Ger mig känslan av att sakna egen vilja...låta sig handskas med...kan vara livsfarligt.
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann