Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som finns längst in

När du går hem ikväll
säg mig
Det är okej att vara ensam

När du kommer hem ikväll
lilla du
Slumra sött

Hans hand är inte här
och hans hand
behöver
aldrig
vara
din

Jag vet
flaskan hjälper dig
mot hans
hjälpande slag

Hans dröm
en sagovärld för dig
där din sol
aldrig
gick
upp

Stig inte på min ö
jag har satt den i brand

Och vattnet som du håller i
luktar olja
precis
som
min
hand

Hans ord blev till lag
och hans ord
blev
till
slag

I din torra säng

Men hans hand
är inte här
och hans hand
behöver
aldrig
vara
din

Men vad gör det
vad gör väl det
om
hundra
år?

Lilla du
Tänk inte
på det mer nu
vad gör väl det
om
hundra
år




Fri vers (Fri form) av Felicia försvann
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-24 11:54



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Aj aj aj va ont den gör !
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann