Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kommer smygandes

Påtändningen
Om man knaprar
Om man sväljer skiten
Sätter sig i alla fall lätt mellan benen
Gör en lätt kåt
Håller en vaken och uppe
Och det är ju det som är så farligt med amfetaminet
Man kan må allt för bra på det, tyvärr
Men som allt annat här i världen så har det en baksida
som inte är lika glamorös
Man skadar sig själv och ens tänder blir lätt förstörda
med tiden
Och ens sexliv kan gå åt helvete
Så vad ni än gör
Börja aldrig med skiten
Ett gott råd ifrån mig till alla er som läser det här
Sen är det upp till er vad ni gör med era liv...

Den kommer smygandes!

Ken Cassel
24/5-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-24 13:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra uppmanat...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel