Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har en sak här

som vi kallar för radiovågs kärlek
Kärlek som vi skickar ut i etern
i form av skön musik
Kärlek som sen kan nå till alla människor
runt hela planeten med skön akustik
Då vi vill att alla ska få smaka av den
Få känna på den
Få bli till dennes bästa vän
Tillsammans med kärleken vill vi att alla ska ge sig hän
Bjuda upp den
Dansa med den lycklig och glad och med spralliga ben
Vara den där goda fen
För när kärleken kommer gäller det att inte vara sen
att vara lite social
För vi har en sak här som vi kallar för radiovågs kärlek
En helt egen kanal....

Ken Cassel
24/5-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-24 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel