Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÅDHUSKLOCKAN

rådhusklockan har stannat

men tiden står inte still

låt mig få se något annat

omväxling är vad jag vill

hoppas vi slipper klockspel

från rådhustakets torn

jag sitter med laddad revolver

och sidorna fulla med horn

 

LARZ GUSTAFSSON  24/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2018-05-24 13:42



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Jag kan se det framför mig, Larza
Med siktet inställt mot Klock -lagare
Måtte de hålla sig undan...
Bra där...

2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP