Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om livet

 

 

i ungdoms spår

jag inte går

sitter hellre än står

 

flåset ej längre på topp

men klar i min knopp

en dag tar det stopp

 

tar dagen i min takt

behöver inte stå i givakt

min kropp ännu intakt

 

ser framåt med undran

känner alltid beundran

alltid samma förundran

 

livet gett mig både skratt och tårar

men också sköna vackra vårar

i livet där också finns dårar

 

i världen styr män med hård hand

de "spelar" i samma band

de borde flytta till ett annat land

 

helst en öde ö

på vatten och brö'

och vänta på att dö

 

nej, inga sympatier jag har

för man eller sådan karl

jag har det jag har

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-24 14:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tankar om livet, med både ris och ros, med igenkänningsfaktor.
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP