Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga punkter för det finns inget slut, på din tid eller ditt varande! Alla är vi ett folk, en enhet, jude, kristen, muslim, hindo och buddhist! I Guds ögon!


Huvudstad på jorden

 

 

Du är min värld

Du är mitt liv

Du är min tro

Du är mitt allt

 

Du har inga gränser

ej heller stängsel

mot världens folk

 

Du ler mot mig

med din stjärna 

på flaggan din

ren som livets själv

 

Jag ser dig 

min huvudstad på jorden,

åh du Jerusalem




Fri vers (Modernistisk dikt) av M M Mannheim VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-24 14:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skaldat!
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP