Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Om du ville ha månen
Skulle jag ta ner den till dig
Om du ville ha solen
Kan jag vara det för dig
Vad du än önskar
Du får det från mig
För jag älskar dig




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-24 14:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
KÄRLEK!
2018-06-11

  Maj-Lis VIP
Varmt och vackert
2018-06-06

  Anya VIP
Så kan det sannerligen kännas. Vacker bild till.
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP