Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkel

 

 

jag flyter med strömmen

låter mig omslutas av vattnet

så skönt, så kallt

bevarar min hud

livets vatten

där allting börjar

där vill jag sluta

likt cirkeln

allt blir ett

jag flyter medströms

mot mitt mål




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-24 16:48



Bookmark and Share


  Per Drysén
Målet med resan nås
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP