Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silverfjällen



ser du silverfjällen över vattnet
där djupen darrar
liksom vi
näthinnans öga betraktar din bild


ljuset från djupet pulserar
våra drömmar
reflexer våra liv

du känner dem i dröm och vaka
och i ljuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-24 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP