Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vettet och viljan tyar varann = sant.


Vett och Vilja.

Och viljen vi veta och vilja vi förstå
hursom och hurså, vettet och viljan
pläga tya och trå den ton och den
tilja in i och uppå, de understundom
samman, uti dansen gå.




Prosa av Olof Lagerhorn VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-24 17:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vett och vilja kan nog krocka ibland, även om det bästa är när de håller sams...kul med de lite äldre uttrycken...
2018-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande tex, ibland dansar de tillsammans, ibland var för sig!

2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP