Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubrik hämtad från nätet


Sju vittnen förhörs om Martin Timell-fler var i badtunnan

Ja i en sådan här byk

är det ju klart

att det är fler

som är med i vasken




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-24 18:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Har man inte tumme
Med det massmediala
Kan man åka dit rejält
Om stoppar den
i fel tunna?
2018-05-24

  Annie b'larsson VIP
men vi skulle ju inte skriva sånt här : /
2018-05-24

  Landsfiskalen
Sommarö,
eget ställe

välbetald
av Tv4

badtunna
äntligen
hemma

vad ville
han ens
förkunna


2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP