Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest i text


En sliten ryggsäck, mentala spår.

Jag ska tömma ryggsäcken idag.
Men jag vandrar vidare, det är nog lika bra.
Vad är det där vi alla söker, det alla vill ha?

Vi fortsätter söka även då vi hittar det.
Vi glömmer allt i väntan på morgondagen.
En dag till, en dag till, till tiden står still.
Rakt ifrån en känsla till en annan.

Som en naken man blottar han allt.
Men du kan aldrig se känslan.
Arresterad och satt i fängelse.
Men ingen förstår var han är.
Inlåst på livstid,
men han står ju faktiskt där?

Ingen ser var han egentligen är, när han bara är där.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 543 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2018-05-24 19:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nja, måste komma ihåg att läsa den här texten när jag är på mitt 'goda humör', om några dagar kanske. Men tömma ryggsäcken? Kan man inte plocka ur den och så stoppa tillbaka allt igen, minus 'skräpet'?
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords