Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erosion

 

Klippan bröstar upp
sig
mot vågornas
attack

År efter år
Sekel efter sekel
Århundrade efter
århundrade

De små vågorna
kittlar honom bara

Nötningen
den ständiga
förändrar
den massive
till stoft

Små gruskorn
som vi trampar




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 262 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-05-24 21:07

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tidens eroderande gång.
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten