Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facit

Hädanefter tror jag att jag ska bifoga ett facit

för uttolkning av meningen i mina texter

så att jag slipper få på moppe

för något jag inte menat




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-24 22:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ingen mer moppe! Men en eloped
På födelsedagen kanske skulle duga?


2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP