Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ägandeförhållande




Äger jag mig själv ?




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-24 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja fast du har också en skuld, dig själv
man kan också sakna sig själv
man är både kropp och sinne
ibland vacklar det ena och man saknar kanske att äga sig själv igen
2018-05-26

  Mayssa
Nej!
Du kan äga allt möjligt i detta liv förutom dig själv.
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP