Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansant

Rytmerna förvandlar mig till vatten
Jag flyter oförsiktigt fram likt en barkbåt i strid ström
Tonerna bäddar in sig så bekvämt i örat att kroppen blir till slajm
Värmen stiger inom mig
Lemmarna mina rör sig mystiskt utom min kontroll och skapar egna världar
De är satelliter till min planet

Höften får en egen vilja
Den gör sig hörd som om den under åratal stått under förtryck
I otakt
Men höften bryr sig inte
Den är fri

Tårna gör sig påminda
En efter en
Omslutna av ett par varma skor
Varje rörelse känns av
Som om de viskar till mig

Jag ler
Ler på ett vis som bara hon kan se

Musiken kräver inget annat av mig än att jag bara flyter med
Den helar mig som min mammas famn
Även fast jag vet att det inte är så
Känns så
Musiken ser mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av apelsinkiwi
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-24 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

apelsinkiwi
apelsinkiwi