Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening

Jag fällde huvudet
Till slut
Och öppnade ögonen
Mina tårar höll på att späda ut det ännu inte torkade bläcket

Det gick dock ännu att utläsa
Bokstäverna
Även ord
Och hela sentenser

Jag grät ännu mer
Fast av annan orsak
Då jag förstod
Dess hela mening




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2018-05-25 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP