Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgeskrift för en cynisk britt

Ilska och sorg
Förvirring och chock
Tomhet
Många känslor
En smärta i halsen
Sältan var gång en ensam tår hittar ner genom mustaschen
Kan vi inte sluta förlora människor nu?

En fjärran titan har lämnat horisonten
Konstigt att uppröras över någon man aldrig mött
Konstigt att sörja någon så
Trots det blir ett ärr kvar
Med alla andra som lämnat oss
För den inspiration och respekt som ännu finns kvar där
Kanske starkare än någonsin, trots mörkret

Sörjd av dussintals närstående
Familj och vänner
Sörjd av miljoner
Jag är en av miljonerna
Se vad du fått miljoner att känna
Se vad du fått oss att minnas

Det var inte det här jag tänkte mig när jag hällde upp min whisky ikväll
Men jag höjer mitt glas för dig

Skål.




Fri vers av Verner Ask
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-25 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask