Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tydliga tecken

Rabblade nummer
Siffror och en massa tecken
Bokstäver och ord
Hjärnan överbelastad

Massa frågor
Logiskt existerade inte
Vem är jag
Inga svar

Sjönk bara djupare
Skulle inte finnas
Systemet sparkade på mig
Jag var ju problemet

Udda figurer
Oliktänkande är inte grejen
Ska ju inte finnas
Var ju inte som andra

Ifrågasatte allt som var möjligt
Hörde inte hemma någonstans
Vill inte vara brickan i ett spel
Där allt var ologiskt..




Fri vers av Lidde
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-25 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde