Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gjorde Stephen Hawking det han nu gjorde ?



"Jag tycker det är kul"
sa han
uppenbart trängd av frågan.

Hans eget svarta hål
hette ALS.

Han överlevde läkarens tidiga dödsdom
för han tyckte det var kul
att tala om svarta hål !

Snacka om att det hjälper
att snacka !




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-25 08:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snacka och att ha något att leva för
2018-05-26

  Mayssa
hahahaha, Aha, nu fattar Mayssa ;)
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP