Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov gott undersköterska

Sov gott undersköterska
Vila dina fötter
Blunda en stund
Lägg ner huvudet på kudden
Tänk inte på lyft
och patienternas sorg
Tänk inte på chefens
sjuka schema
som stjäl dig från dina
barn och nära
Blunda och slappna av
på din lediga stund
som jobbet inte lyckats
förstöra
Älskade undersköterska,
somna en stund




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-25 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner