Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ö 2 : Hvar

 

-Var är vi nu?

-Du är på Hvar!

-Du är i Split?

-Jag var på Hvar.

-Var vi ett par?

-Vem stannar kvar?

-Jag vill va här!

-Då är du där.

-...i Hvar på Hvar...

-Varför två varv?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-25 08:33



Bookmark and Share


  Nanna X
haha den Hvar bra ; )
2018-05-26

  Stefan Albrektsson
Aha! Hvar det här som han Hvar?!? Splittringen/den närvarande frånvaron känns...
2018-05-26

  Onomatoprofet VIP
Vackert .... och dyrt
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP