Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slöja

 

 

i Iran har kvinnor börjat protestera

nej, vi vill inte mera

slöjor bära

vi tar dem av

vi är inga slavar

vi vill frihet ha

detta förnedrande påfund

av mannen skapat

nu får det vara slut

vi slöjan av tar

och bränner dem på bål

leve friheten! 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-25 09:52



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
leve friheten
slöjan kan man ha frivilligt
slöjan har aldrig gjort en till extra ren
renhet kommer ur insida
2018-05-26

  Fulbergarn
ja "leve friheten!"
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP