Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland längtar jag

 

 

till tystnaden

och stillheten

och sällheten

i naturens stilla ro

skogens viskande vind

men skogen är skövlad

och träden är borta

jag har ingen fristad

mer än natten

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-25 10:00



Bookmark and Share


  Per Drysén
Längtan efter rofylld tillvaro
2018-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Suveränt skaldat om längtan och saknad!
2018-05-25

  Cikoria Blå VIP
Vackert, sorgset och jag läser in lite mer ändå i den. Som en dikt bör vara!
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP