Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej jag läste inte fel-Turned out funny!

Fredricssons turbil!
Låter det som en lastbil tycker du?
Det stod i allafall på en lastbil, som passerade på e22;An!
Och jag tänkte; Vilken tur för den med sig?
Är det själva affärside`n, att bringa tur till klienterna?
Hur är det möjligt?
Jag gick inte vidare, i min monolog med mig själv!
Utan Turbilen bringade mig skratt!




Bunden vers av Mim
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-25 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim