Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte bara säga Godmorgon?

Jag skiter i att du inte bara kan säga Godmorgon på Facebook, när du ändå är Online! Tydligen skiter jag inte i det, även om jag försöker intala mig det, eftersom jag bryr mig! Varför inte bara unna mig ett Godmorgon? Jag kräver inte så jävla mycket mer! Men jag får se mig själv, som den goda människan (Som vill alla väl), Var platsar då ilskan i detta?




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger
Publicerad 2018-05-25 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim