Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helig vrede bor inom och den tvingar mig att agera

Bönen fortsätter för mitt lilla fosterland
även arbetet med att sprida godhetens ord
att ondskan är på stridshumör känns
men den ska inte få ta ifrån och förgöra
en helig vrede bor inom och den tvingar mig
att agera emot och visa mina framfötter
ondskans framfart sätter djupa sår i människoliv
så många far illa av samhällsutvecklingen
ondskans krigare vrålar ut sitt hat sina hot
spåren är förödande och spillrorna oändliga
att oansvariga ledare tagit bort säkerheten
och den förut så omtalade tryggheten
gör ju att de får större spelrum och kontroll
det är verkligen inte bara mot kött och blod
kampen förs, utan mot ondskans andemakter
kors och kristus statyer plockas bort lite överallt
men de som följer pågående agenda gillar detta
de har öppnat dörren på vid gavel för annat
som inte kommer ge någon bra skörd
fortsätter kriga emot och stå upp för korset
aldrig att jag böjer mig eller viker
för någon annan religion/ideologi
som är på väg att erövra mitt lilla
fina vackra fosterland!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-25 11:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
EF. 6:13 och Psalt, 105:4
2018-05-25

  Solstrale VIP
Vi behöver bevis i samhället, dem som skiner med att vi är öppna, och att detta land är en fristad, är samma som raserar och förgör eller förminskar den egna kulturella och religiösa historia vi har i Sverige ... Goda gärningar för att bevara vårt kulturarv förringas eller tolkas som rasism... Mycket bra text som verkligen avhandlar ett komplext ämne med perfektion... Tack!
2018-05-25

  M73
Gud finns tack och lov i våra hjärtan och inte i kristna symboler. Jag har aldrig upplevt Sverige och svenskar som särskilt religösa, tvärtom faktiskt här blir man lätt stämplad som ett ufo om man bekänner sig troende och visst finns det en kamp mellan ont och gott som pågått och kommer pågå tills tids ände men jag tror mer på att sprida godhet och kärlek i ord och handling och inte vrede, men det är såklart inte så lätt alla gånger och då får jag be om hjälp..

Kram.
2018-05-25

    Runsaasti täytettä
Svenska Kyrkans ledning är politiskt tillsatt anti-krist. Därför upplever kyrkans överhuvud att det stora medlemstappet inte är något problem att nämna vid namn.
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP