Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pladder på politisk nivå.


Tal till nationen!

Sommardansen har börjat med ett 15 minuters
"Tal till nationen" var dag, men saknar visioner
som påannonserats, har gnistan släkts, tror ej,
ingen på sig själv? Samma pladder, skåpmat...
Skitiga fingrar mitt i syltburken, människor ser
och lyssnar häpet. Inget har förändrats i tid.
En vis man uttryckte där han släpade sig fram
med brutet lårben, sjukvård är tacksamt, när?




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-25 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje