Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadad vänster



Namn skall suddas ut

Du skall bli ett nummer

En streckkod på schemat

Det är inte du som är viktig

Det är din anställning.

Sexdagarsvecka skall göras möjlig.

Två helger av tre är det jobb.

Stämpelklocka införs

I modern tappning förstås

Lediga dagar skall du stå till vårt förfogande om något sker!

Fri har du varit för länge

Nu är det slut!

Foga dig i ledet.

Facket är svagt.

Din röst betyder inget.

Den lilla människan har ingen plats.

Det blåser höger

Det blåser skadad vänster.

Det blåser omkull.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-25 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP