Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en påse

Jag lägger dem varsamt i en påse
Knyter ett band av stål omkring
Bär den försiktigt
Går långt och länge
Tills jag ser en äng
där gräset växer högt och vilt

I mitten av fältet gräver jag en grop
med mina bara händer
tills fingrarna domnar och knogarna blöder

Jag lägger påsen
med mina känslor för dig i hålet
Täcker över med jord
och trampar tills marken hårdnat
Jag vänder mig om och går
Bestämd att aldrig se tillbaka
Kanske kan något åter växa
där en dag




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-25 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina