Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kustlinje

 

Jag ser vågorna skölja
över klipporna på min
väg till Vikran

Mina egna känslor är
som vågornas spel

Hårda, drabbande
Mjuka, upplyftande

Lika oförutsägbara




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 287 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-05-25 16:35

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Finfina liknelser
2018-05-26

  Fulbergarn
Bravo
2018-05-26

  Kungskobran VIP
När vågorna sköljer över klipporna
förnimms en känsla av evighet
så har havet gjort i hundratusentals år
ljudet är detsamma nu som för
etthundratusen år sedan
Livet stannar upp lyssnar till förgågna tider
hur var det att leva då
Kärleken är evig ,då liksom nu.
Människosinnet är detsamma nu som då,
låt det bestå.



2018-05-25

  Bibbi VIP
https://www.youtube.com/watch?v=OQW0NundLww

2018-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Du sätter verkligen ord på känslor som känns igen. Du är en fantastisk poet!
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten