Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Klinkeldunkel blaue Maria"


Klinkendunke




Att gå på smältande asfalt
I stan en stekhet soldag

Att vandra med bara fötter
På en äng av blommande
örter och färsk Kodynga

Att stå på bergets topp och
Flyga i tanken med örnens
Vingar bland molnen

Att motståndsaktigt tränga
sig fram genom en stressande
utströmmande människoflod

I motsatt riktning mot friheten
Och en sjungande näktergal på en
Ek med skira försommar gröna
löv bland brusande stadstrafik

Och veta allt egentligen bara
handlar om en upptäcktsresa

till din Oas av kärlekens
allra innersta fridfulla
väsen




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-27 16:29



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Behaglig resa/strävan mot friden & lugnet. Tänker T.T.: "Det finns mitt i skogen en oväntad glänta som bara kan hittas av den som gått vilse."
2018-05-28

  Fulbergarn
Mot Oasen det enda rätta spåret och kodynga förstås

Skönt skaldat mannen
2018-05-27

  Kungskobran VIP
Så sant som det är sagt,
livet är en enda stor upptäcktsresa.
fint skildrat
2018-05-27

  Per Teofilusson
Tycker mycket om. Ja, den där strilande rena bäcken i ruttnande älv.
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP