Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du resenär



jag saknar dig ständigt
sover nära min längtan
du lever inom mig i varje andetag
vinterns rosor blommar på min ruta
vita blomblad faller över jorden

min fingerblomma ger livet åter
till de frusna orden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-25 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP