Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetaget


vem är väl den
som utger sig själv i stormen
står där naken avklädd alla sina löv
även sista andetaget

vem är väl den som alltid står där
i mörkret och tystnaden
vem är väl den som älskar så
att han utger sig själv åt nattens tårar
för vår skull
min lycka är din
din glädje är min
och gråten din är min

när vi gråter och andas
kärlekens skimrande
kärleksbrev
dropparna från våra inre världar
alltid andas du i samma takt som jag

du klev in i min själ
under min hud

för alltid




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-25 20:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den är mer än fin, idag är jag trött ledsen över det mesta på sidan
kan knappt tänka längre
2022-09-15

  morgonstjärna VIP
:) tack
2018-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Tack för en fin och berörande dikt...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP