Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppenbarelse

Som skänk från ovan
Starka vindar drog förbi
Fuktigheten vattnas i munnen
Ord och bilder uppenbarar sig
En skugga reser sig ur askan
Havets vågor sveper in
En båt passerar hamn




Fri vers av Lidde
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-25 17:28



Bookmark and Share


  Viksten
Du skriver med bra och äkta känsla
Det är stort
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde