Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Philip Roth, R.I.P

 

 

En tidig favorit

som jag upptäckte när jag gjorde lumpen

Portnoys besvär...läste jag högt för mina hormonstinna kamrater på luckan

till stor glädje för oss alla

sen blev det en tradition

att jag läste högt ur andra böcker

resten av lumpartiden...borde varit värt extra streck på axeln istället för

ständiga reprimander och påhopp från befälen

för att jag var pacifist...skrattar

men en eloge till vårt plutonsbefäl

som lät oss hållas

blev sedemera ÖB...

 




Övriga genrer av Fale Bure VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-25 18:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Till högen av 'döda författares sällskap', har ännu en sällat sig. Det gör den individen rätt i. Svårt är det att kunna erkänna någons storhet redan i den personens egen levnad. Men efteråt, då pulserar stoltheten 'som väl aldrig förr'. Som någon visst har uttryckt saken 'Så upptäckte jag...' sedan är det bara att fylla i den bortgångnes namn, Lagerlöf, Mozart, da Vinci eller mormors mor...
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP