Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som sover

 

 

känner ömhet

så det gör ont

varje gång jag ser ditt namn

hur kan man förklara

detta stora

hur kan en människa

väcka det som slumrar

djupt därinne

som kanske aldrig borde ha väckts




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-25 18:21



Bookmark and Share


  Per Drysén
Kemiska mysterier
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP