Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ett ostädat rum. Av poeten filharmoniker. Sent tillägg i ingress här. Apelsin är väl mera gul? Ändå heter apelsin 'orange', på engelska.


Kritik på en text (1798) på åtta rader




Det är så märkligt med väder och vind,
med känslan av tomhet eller innehåll,
med känslan av ensamhet och sällskap.
Det mesta verkar vara känslobaserat,

så även läsningen, om det är torsdag
förmiddag eller fredag kväll.
Läser och förundras över människans
aktiviteter eller 'brist på'.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-01-06 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP