Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bönfaller för regn!


Ändlösa blå vanföreställningar överväldigade oss.

 

 

 

De hedniska själarnas torka förde oss till villkoret att vi inte kunde se våra gröna skogar på grund av trädets storhet.

 

Vårens  blommor har slagit fält blomma utan blad innan fick lov komma av deras mamma natur,

stiga  tankar förr mig till evig fråga vem kom först ägget eller höna?

 

En olivlund med den största segern ger oss liv åt salta tårar.

 

Kriget för vattnet kommer att förlängas med osynliga warheads. ”stridsspetsar”

 

Torkan fick oss att dricka det återvunna vattnet från toaletten.

 

"Omvänd osmos" tvättas med ultraviolett ljus och därigenom steriliserar mikrober.

Kan ge ett renare och bättre vatten än vattnet från manna på himlen.

Flaskvatten med metaller är bara en noggrann verksamhet, snälla undvik denna svindel att blomstras,och Krematoriers aska kemikaler spöka i våra sjöar  som dödar Östersjöfiskar;




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-25 19:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Naturens längtan som poesi, ja !
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP