Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formen på din mun

 

 

ser en man med

vackert formad mun

precis som din

 

känner dina läppar

mot min hud

mot min mun

 

hör din röst

säga mitt namn

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-25 21:05



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vackra kärleksrader
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik