Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårsolen

Ljusa strålar mot nyväckt vinterhud
kittlar, sprider lugn
och illusioner

Blundar du tillräckligt hårt
kommer den gyllene väggen att ta dig långt bort

bort från vintern
bort från mörkret
bort från allt det där som alltid finns
det där som alltid finns
det som aldrig försvinner

Stäng dina ögon
för en stund
låt vårens löfte om ljusa nätter lura dig
bara för en liten stund

Låt illusionen bränna din nyvakna hud
låt dig luras
låt dig själv andas
låt dig själv glömma vintern,
mörkret
allt det där
som aldrig försvinner

tillåt dig själv att andas
en liten stund





Fri vers av fridah
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-25 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridah
fridah