Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturaliam non sund turpia....


Jag är depraverad och libertin, gillar att kopulera!


Jag är depraverad och libertin
Gillar att kopulera
Gillar det där med blommor och bin
Fast pryda det indignera
Men vad ska man göra när lemmen står
Och hjärtat mitt bultar och bankar
Och sköna kvinnor med särade lår
Uppfyller mina tankar
Då finns det blått ett som är tillräckligt bra
Det är lätt att konstatera
Då vill man en kättjefull goding ta
Då vill man kopulera
Ty om man är snuskig och libertin
Då saknas alternativet
Det enda som gäller är blommor och bin
Då underbart bliver livet
En kurvig kvinna med silikonbrön
Erbjuder mig sitt sköte
Och hon ser ut att vara skön
I ett intimt vällustmöte
Så givet inviten ger då svaret ja
Det krävs för var karl för hatten
Att varje chans till ett sådant knull ta
Och sen knulla hela natten
Men i predikstolen en svartklädd man
Om synden så fromt predikar
Och då mitt liv som syndigt då han
Fördömer trots det berikar
Men även han har en köttslig trå
Fast han det fromt förnekar
Så vill han trots allt ju själv knulla få
Och leka intima sexlekar
Ty de som med Heliga skriften i hand
Fördömer ju själva naturen
Och detta inte blott i Sveriges land
Men jag vet den rätta kuren
Kuren mot pina och frustration
Och olidligt plågsam byxklåda
Kuren den heter kopulation
Trots att det ger moralisk våda
Vådan av livet i vällustens rus
Som bejakar lusten vi äger
Då vill man som katten taga en mus
Detta jag ärligt säger







Bunden vers (Annat versmått) av Pehr Werz
Läst 258 gånger
Publicerad 2018-05-25 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz