Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det är punkt på slutet nu

E så oklart vad jag vill
Ha
Men samtidigt så klart
Vill bara vara ärlig med dig å säga att jag vill att du gillar min personlighet hellre än att du gillar min kropp
Men orkar liksom inte ta tag i något
Orkar inte fejkskratta
Orkar inte vara låtsas trevlig för att charma dig
Vill liksom vara med någon som tycker om mig
Ring mig om du vill ha något seriöst
För jag börjar gråta nu
Lyssnar på lorentz
Vill bara sova med någon
Inte ligga
Behöver en kram
Av någon som inte vill knulla mig
Orkar inte ens renskriva texter längre(som om jag nånsin gjort det)
Men jag orkar inte
Vara med
Vill bara
vara
med
Dig




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-26 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans