Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

 

 konkurrera om utrymmet?

En fluga på väggen 

 lyssna

 

 

 

 

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-25 10:10



Bookmark and Share


  träsnidaren
Spännande rader!
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta