Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter branden

 

Den sönderbrända verandan
vilar på några anorektiska
stolpar och trappan ser
surrealistisk ut

Lågorna har slickat väggen
och lystet vandrat genom taket

Det lilla örnslottet ser ut som
ett ihåligt kråkbo

Adjö fritidshus
Snart kommer du att utplånas
av rivningsmonstren

Under tiden bygger jag en koja
i träden och inspekterar alla rörelser




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 223 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-05-26 06:55

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt med eld som förstör, men att bygga en trädkoja är nog inte så dumt...
2018-05-26

  Fulbergarn
Kojor det var lång time ago. https://www.youtube.com/watch?v=LCnebZnysmI

2018-05-26

  DavidM VIP
Målande, kraftfullt berättade strofer.
2018-05-26

  Kungskobran VIP
Härlig ironisk satir på tillvaron,
det sägs för att bli lycklig skall man inte äga mer än att man kan ha det på ryggen och kunna klättra upp i ett träd,
förslagsvis till din trädkoja.
2018-05-26

  Öknens Ros VIP
Spännande med en trädkoja, men synd på huset.
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten