Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outfit

 

Jag har

samlat ihop tårar

 

efter dina möten

med folk i dag

 

med dem

vill jag dekorera

 

din fadda gloria

 

till accent

för en outfit

 

som passar obehag

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-26 08:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Stark och kraftfull dikt, som går till själ och hjärta.
2018-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
En bra och berörande dikt...
2018-05-26

  Bo Himmelsbåge
Joo... när tårarna flödar
mot en ny morgondag...

är det lätt att ge honom
en aura av jolmigt obehag...

Stark dikt om ett känsligt ämne...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP