Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är handling som räknas

Jag läser varje dag,
på denna sajt och andra
hur det ömmas för de fattiga
och utsatta.
Visst tycker man säkert så men
det låter också bra
att med andra medömka
självtillfredelsen går inte att förneka.

Det är handling som räknas,
vad har du praktiskt gjort?
vad har du bidragit med?
När jag ställer frågan till bekanta
som ojar sig för fattiga och utsatta
får jag generade och svävande svar.

Det är handling som räknas.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-26 09:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Handling talar
Högre än ord!"
Så skänk en
1000-lapp till
En fattig Poet
se.medlem!
( själv klarar
jag mig)
Bäste Väne
Kungskobra!
;)

2018-05-26

  Öknens Ros VIP
Hur många miljarder har inte pumpats in i hjälporganisationer i olika länder, men fattigdomen och svälten är lika stor om inte större nu.
Att det finns organisationer som spekulerar med skänkta pengar på börsen är ju skandal! Rädda Barnen är en av flera organisationer som gör det, däremot är Läkare Utan Gränser fria från sånt.
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP