Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar

en del saker följer med
andra blir bara bagage
blev du lämnad kvar?




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-26 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader