Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppet fönster mot natten

Öppet fönster mot natten
andas en len vind
så nära i drömmen
dagen klarnar
väcks av trädgårdssångaren
livet är enkelt
alla frågor tystnar
här är svaret




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-26 10:28



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Här är Svaret (och frågorna tystnade med ens)

Mycket bra skrivet !
2018-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Skön morgon i lugn och harmoni!
2018-05-27

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt. Uppskattar särskilt
formuleringen "len vind".

2018-05-26

  morgonstjärna VIP

visst är det vackert
sången är skön vakna
och slumra till
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP